Gyógyír az érzékeny fogaknak?

Sokunknak ismerős az érzés, amikor hirtelen belénk hasít a fájdalom ha a hideg fagyi vagy ital hozzáér a fogainkhoz...

A fogat érő külső hatás lehet akár a hideg levegő, forró ital is, ami egy egészséges fognál nem okozna ekkora gondot. A probléma forrása a visszahúzódó fogíny és a fogzománc kopása.

Mitől olyan érzékenyek a fogaink?

A fogérzékenységnek számos oka lehet, az egyik ilyen a helytelen fogmosási technika, valamint a savas ételek, italok fogyasztása is nagy mértékben közre játszik kialakulásában.

Tipp: A rossz, erős sörtéjű fogkefét kéretik azonnal kidobni!

Hogyan szüntethető meg a fogérzékenység?

Szerencsére számos megoldás kínálkozik számunkra. A probléma kezelésére a fogorvos ajánlhat nekünk különböző fogérzékenységet csökkentő speciális fogkrémeket a tünet kezelésére.

Gyógyír az érzékeny fogaknak: Ganodermás Ganozhi fokrém

A DXN Ganozhi fogkrém nem tartalmaz szacharint és színezőanyagokat, csak jó minőségű ganodermakivonatot, Sodium Alginate-ot, mentolt és borsmenta olajat. Hatékonyan tisztítja a fogakat, kellemes ízt hagy a szánkban. A fogaink egészségesebbek és csillogóbbak lesznek.

Tapasztalból tudjuk, hogy a Ganozhi használatával akár már a harmadik fogmosás után érezhető a jótékony hatás. A ganodermás fogkrém megerősíti a fogakat, megszünteti a fogínyvérzést, erősebb, csillogóbbak lesznek fogaink.
A ganoderma harmonizálja a szervezet funkcióit, fokozza annak természetes öngyógyító képességét, ezáltal a fogíny és a fogak állapota is javul.

A speciális ganodermás fogkrém itt vásárolható meg!

Természetesen ne feledkezzünk meg a megelőzésről, azaz a helyes, rendszeres fogmosás és megfelelő szájhigiénia fontosságáról sem.

Gyenge az immun rendszere? Eljött az immun erősítés ideje!

Fáradtnak, levertnek érzi magát? Gyakoriak a megfázások?

Lehet, hogy épp most lábalt ki egy betegségből, de ha gyenge az immunrendszere, akkor bizony máris jön a soron  következő. Ilyenkor az ember szinte minden vírust elkap, de Ön ne hagyja magát sodorni az árral! :)

Mi is az immunrendszer? 

Az immunrendszer a szervezet védekező mechanizmusa, megvéd az esetleges fertőzésektől, eltávolítja a szervezetbe nem illő idegen anyagokat. Azonban meglehet, hogy valamilyen okból az immunrendszer legyengül, és a lesben álló betegségek máris támadásba lendülnek.

Jobb idejében megelőzni a bajt! 
Javasolt a megfelelő napi folyadék (VÍZ!) mennyiség bevitele, a mesterséges anyagok, adalékanyagok mellőzése és az immun erősítők fogyasztása, de természetesen nem mindegy, hogy mit fogyasztunk.

A Ganoderma Gomba (pecsétviaszgomba) kiterjedt és kúraszerű alkalmazása javítja az immunrendszer működését (immunmoduláns hatású). Javítja a gyenge fizikai állapotot és erősíti az immunrendszert, segít gyorsabban kilábalni a betegségekből.

A Ganoderma Gomba több féle termékben is megtalálható és kapható, mint pl. kávé, tea, étrend-kiegészítő szerek. Mindenki tetszés szerint válasszon magának! :) 

Ganodermás termékek webáruház

Az egészségmegőrzés fontossága

Az ázsiai gyógyászat egyik alappillére, hogy sokkal nagyobb hangsúlyt kell fektetni az egészségmegőrzésre. http://www.ganoderma-kave.info